Masterclass i tegning

(online-kursus)

Du har nu en enestående mulighed for at deltage i

HoedtHolstebro’s online masterclass tegnekursus/kurser

Du kan enten vælge at deltage i ét af kurserne, 2 af kurserne eller dem alle 3.

Pris for kurserne

Ét kursus: 250 kr.

To kurser: 400 kr

Alle tre kurser: 500 kr.

Priserne er incl. moms.

 

Hop med på vores Masterclass, hvor vi dykker ned i
og nørder med tre aktuelle emner.

Vores forløb er delt op i tre omgange, hvor vi arbejder med:

Bogstaver/tekst, Mennesker og Baggrunde

Ligesom vi siger 1-2-3 noget på papir, så er vores tænkning ift. opbygning af tegninger også baseret på tre elementer. Nemlig en for-, en mellem-, og en baggrund.

Og tegneteknisk tænker vi tekst som forgrund, vores tegnede elementer og figurer som mellemgrund og metaforen eller stilladsen, der holdet det hele sammen, det er vores baggrund.

Den tænkning præsenterer vi dig for gennem de tre forløb og vi viser dig, hvordan vi bygger tegninger op på en måde, så vi undgår at krølle alt for meget papir sammen undervejs 😀

Vi underviser live på Zoom torsdag d. 11/2, torsdag d. 18/2 og torsdag d. 25/2 2021 og vi laver et formiddagshold og et aftenhold med hvert emne.

Alle dage kl. 10:00-11:30 og 20:00-21:30 så du har muligheden for at nå det, hvad end du ellers har af planer.

Bogstaver/tekst:

Her vil vi give dig tre underemner at arbejde med.

Tre pdf’er med håndtegnede alfabeter, en pdf med inspiration til forskellige måder at tegne ord og deres betydning og nogle fede måder ellers at arbejde alternativt med skrifttyper.

Mennesker:

Her dykker vi ned og fordyber os mere i det at tegne forskellige type mennesker. Vi har fokus på proportioner, hænder og ansigter.

Her får du også en pdf med håndtegnet inspiration, lige til at bruge i dit eget tegneri.

Baggrunde:

Det kan ind i mellem være svært – både at finde på, men også perspektivisk at få lavet baggrunde der fungerer og understøttende til tegningens indhold.

Her får du selvfølgelig også nogle pdf’er med lækkert håndtegnet indhold, som du kan lade dig inspirere af og bruge i dit eget tegneri.

Du kan nøjes med at deltage i lige præcis det kursus du synes er mest interessant, eller relevant for dig. Du kan komme med på to af dem eller du kan springe med på alle tre.

Tips & tricks

Giv os din emailadresse, så giver vi dig flere tips & tricks

Tak for det!