Kurser

Visuel Facilitering er for alle der arbejder med formidling, undervisning, mødeledelses, processer, samtaler, projekter, innovation og vi kunne blive ved. Kort sagt alle der kommunikerer – for sig selv eller for og med fælleskabet.

På vores kurser arbejder vi med at bruge og give visuelle redskaber til formidling af mundtlige eller skriftlige budskaber, så det fanger bedst muligt og skaber mest muligt frirum til læring.

Arbejdet med Visuel Facilitering er relevant for alle, der vil formidle et emne, et budskab eller lignende og gerne vil opnå større fælles forståelse og overblik med det der præsenteres.

Visuel Facilitering henvender sig til alle, der har fanget fidusen med at bruge billeder til at understøtte det der skrives eller siges i praksis.

Åbne kurser

Vores åbne kurser er to dages kurser som udbydes i hhv. Viborg, København og Odense.

På det her kursus får du hele pakken!

  • Et solidt håndværk der gør dig i stand til at lave tegninger, der skaber klarhed, ejerskab og fælles retning
  • Tusch på hænderne – basal men effektiv tegneteknik
  • Forskellige grafiske figurer og symboler, der formidler tydeligt og enkelt
  • Plancher, skabeloner og andet tegnemateriale til brug direkte efter kurset i dit arbejde!

Kom med hvis du vil lave oplæg, præsentationer og notater til møder, i undervisning eller i projektsammenhænge der virker og huskes.

Vi klæder dig på til at bruge det at tegne, som et redskab til kommunikation og formidling. Vi opbygger sammen en Ikon Bank med mennesker, ting, følelser, processer osv., en ready-to-use pallette af skabeloner og præsentationsmodeller, kendskab til forskellige materialer, farvelære, viden om og brug af tekst som grafisk element og viden om hvordan visuelle virkemidler virker og påvirker.

Skræddersyede kurser

Vi skræddersyer rigtig gerne et kursus til jer.

Er I flere fra samme virksomhed, har I specifikke ønsker til varigheden eller indholdet på kurset eller andet, så har vi mange års erfaring med at gennemføre skræddersyede kurser.

Et kursus ud over det sædvanlige

Vores usædvanlige kursustilbud i samarbejde med Ruths Hotel, byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fantastiske rammer på Ruths Hotel i Skagen, krydret med viden om og praksiserfaring i det at skabe visuel forståelse og overblik.

To dage med kulinariske oplevelser, vild natur, netværk, foredrag og masser af tegneri.

Ud over at blive undervist af to af Danmarks bedste tegnere, kommer der indlæg og foredrag fra forskere og praktikere indenfor området.

Gå fra ”Good to Great” i din formidling af processer, projekter og lignende hvor du med tegning får et redskab, der giver dig mulighed for at tegne visioner, missioner, ROIs, ”Must Win Battles” osv.

Tag hjem fra to dages kursus med en færdig tegning af det du står og har brug for at formidle.

Som en ekstra og helt særlig service rentegner Frank & Jimi de ikoner der bliver lavet på dagene og eftersender dem som vektorfiler med gennemsigtig baggrund, lige til at bruge i digitale fremlæggelser.