Visualisering

Hos HoedtHolstebro er tegneriet altid i højsædet.

Og alt hvad vi kan få lov til at tegne, det tegner vi!

Så skal du have lavet illustrationer til din hjemmeside, en pjece, en bog eller lignende, så er du kommet det rette sted.

Skal du have lavet nogle ikoner til brug i vuggestuen, i skolen, på plejehjemmet eller til at tydeliggøre et produkt, så kan vi hjælpe dig med det.

Vi illustrerer også rigtig mange strategier, processer, kunderejser osv. – også som forlængelse af udførte Visuelle Referater.

Vil du gerne gøre dine mange siders visioner meget mere tilgængelige og lettere at gå til, så kan en tegning give dig lige præcis det.

Med en tegnet plan skaber du større overblik, bedre forståelse for opgaverne og helheden og du gør i det hele taget dit budskab noget mere lækkert og interessant.

 Og så producerer vi massevis af film – Explainer Videos, hvor vi giver den fuld skrue på modaliteterne – altså det der med at høre, se og opleve på én og samme tid så man husker bedre – og vi holder beskueren fastholdt, fordi vi mennesker er nysgerrige og gerne vil se hvad der sker, når nu hånden er i gang med at tegne noget på skærmen…

Tips & tricks

Giv os din emailadresse, så giver vi dig flere tips & tricks

Tak for det!